Balhé az Exatlon Hungary forgatásán: egymásnak esett a Kihívók két üdvöskéje

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary balhé forgatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónapja él együtt a bajnokok és a kihívok csapata - a tagok között egyre nagyobb a feszültség az Exatlon Hungary forgatása alatt. Ezúttal a kékek két üdvöskéje esett egymásnak.

Pap Dorci és Besenyei Bogi egymásnak estek az Exatlon Hungary forgatásán. Egy ideje már érezhető volt köztük a feszültség, mostanáig tetőzött a dolog.

"Dorci és én nagyon különböző személyiségek vagyunk, ez ütközött ki. Szerintem ebben semmi meglepő nincs, hiszen több, mint három hónapja össze vagyunk zárva, ezért előbb-utóbb valamilyen konfliktus kialakul. Ráadásul itt elég sokféle személyiségű ember van a csapatban, mi Dorcival nagyon nem passzolunk. Ennek ki kellett robbannia! Szerintem most, hogy megtörtént, mindenki tovább tud lépni" - mondta a Ripostnak Bogi.

„Bogi nem egy rossz ember, nincs vele baj, egyszerűen nagyon mások vagyunk. Azt gondolom, hogy ő csak magát nézi ebben az egész játékban, nem a csapatot. Sok dolog érdekli, ami számunkra csak második vagy harmadik helyen áll. Már a játék eleje óta telt nálam egy pohár Bogi miatt, és most kiborult. Igyekszünk ezt a játék alatt félretenni, de ez sajnos olyan dolog, amin nincs mit megbeszélni, helyre rakni, ez mindig is jelen lesz" - magyarázta saját véleményét Dorci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.