A mai napig rettegésben él a fiatal lány, akit évekkel ezelőtt hét férfi erőszakolt meg

Forrás: Thinkstock -
félelem erőszakcselekmény tragédia rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jogerősen 58 év fegyházban letöltendő szabadságvesztést kapott az a hét férfi, aki 2017 júniusában megerőszakolta az akkor 15 éves Petrát -írja a Blikk. A kislány azóta is rettegésben él.

A legsúlyosabb büntetést az áldozatra mérte a sors, Petra ugyanis ugyanabban a faluban, sőt utcában él, ahol a támadók rokonai. A lány a napokban tartotta 18. születésnapját, de édesanyja elmondása szerint csendesen ünnepelt.

"Amióta a borzalom történt vele, fordított életet él. Este csak forgolódik az ágyban, délelőtt alszik. Korábban bolti eladónak tanult, de kimaradt az iskolából" -mondta a lány édesanyja.

Bár a tettesek rács mögött vannak, a lány minden nap szembesül rokonaik fenyegetésével.

"Ebben a szobában történt a lányommal a borzalom... – mutat körbe az anya a szomszéd utcában üresen álló, romos épületben.

"Petra hazafelé tartott, amikor B. Gyula füves cigivel kínálta meg, majd bevonszolta ide, és megerőszakolta. Utána még hatan becstelenítették meg őt, köztük többgyermekes apák. Mind fegyházba kerültek.

Azóta az erőszaktevők hozzátartozói a kislányomat okolják, hogy miatta kerültek bajba. Volt olyan asszony, aki a férjét és a fiát rángatta le Petráról, majd nekiesett a kikötözött kislányomnak, ütötte-verte, őt okolta mindenért. A bíróságon négy férfi is azt állította, hogy a lányom szerelmes volt belé, minden a beleegyezésével történt. Hát normálisak?

- folytatta az édesanya, akinek minden vágya, hogy lányával együtt új életet kezdjen egy másik városban.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.