nyitott házasság párkapcsolat megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit férfi egészen elképesztő ötlettel állt elő feleségének a szülése után. Az asszony egy fórumon kért tanácsot, ahol teljesen kiakadtak a nőtársai, és azt javasolták, azonnal váljon el.

Úgy tűnik, nehezen viselte a karantént a brit férfi, nem bírta tovább, és nyíltan megmondta feleségének, hogy ő bizony kivesz egy másik lakást, hogy ott fogadhassa szeretőit. Hétvégén viszont visszatérne feleségéhez és gyerekeihez. – írta a Ripost.

A fotó illusztárció. Forrás: Shutterstock

A férj felajánlotta, hogy éljenek nyitott házasságban, de úgy gondolta, hogy szexuális kapcsolata csak neki lehet mással. Feleségének maximum a randizgatást engedélyezte. Már korábban is gondolkodott, hogy felveti az ötletet, ám meg akarta várni, míg második gyerekük megszületik, aki nem rég jött a világra.
A feleség kétségbeesésében egy fórumon kért tanácsot nőtársaitól, akik felháborodtak a képtelen ajánlaton, és azt tanácsolták neki, adja ki a párja útját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.