Elhunyt a vasúti dolgozó, akit leköpött egy koronavírus-fertőzött

betegség koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még márciusban történt a hihetetlen eset, amikor is egy férfi a londoni Victoria pályaudvaron minden ok nélkül leköpött két vasúti alkalmazottat, akiknél utána kimutatták a koronavírust.

A 47 éves Belly Mujinga jegyárusítóként dolgozott a londoni pályaudvaron. Még márciusban egy férfi leköpte őt és kollégáját. Az asszony férje így mesélt a történtekről:

„A férfi a pályaudvaron odalépett a feleségemhez és a kolléganőjéhez. Azt kérdezte, hogy mit keresnek a Victoria pályaudvaron. Miután megmondták neki, hogy itt dolgoznak és szolgálatban vannak, szó nélkül leköpte őket."

Daily Mail

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Férje már csak videocahten tudta tartani a kapcsolatot feleségével, ám az annyira rosszul volt, hogy alig tudott beszélni.
„Abban reménykedtem a 11 éves lányunkkal együtt, hogy talán végigalussza az éjszakát, de aztán reggel az orvos hívott bennünket, hogy meghalt." – mesélte a férfi.
A Brit Közlekedési Rendőrség elfogatási parancsot adott ki a férfi ellen, aki leköpte a két alkalmazott, de egyelőre nem találják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.