Új műsorokkal lepi meg a TV2 a nézőket

TV2 csatorna műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 csoport programigazgatója elárulta, milyen műsorokat láthatunk majd a képernyőkön.

Fischer Gábor elárulta, hogy a nagy sikerű Egyszer volt Budán Bödör Gáspár folytatását már forgatják, illetve a Mintaapák is heteken belül indul. Visszatér a Stohl András által vezetett Piramis, illetve a Bezár a bazár című műsor is. A tévétársaság számos nemzetközi licencet vásárolt meg, nagyszabású show-k és realityk várhatóak ősszel. Fischer Gábor ezen kívül további kulisszatitkokat osztott meg a nézőkkel:

Az idei Exatlon június elsején véget ér, szerencsére ezt a produkciót nem akkora mértékben befolyásolta a koronavírus. Persze, a szigetet ugyanúgy le kellett 30 napra zárni, de mivel a kieső versenyzők amúgy is ott maradtak volna szurkolni, így ez nem jelentett gondot. Mint azt Gábor meséli, a Dominikáról hazatért Marsi Anikót is hamarosan láthatjuk a Tények képernyőjén, amint az egészségügyi előírások lehetővé teszik.

Exatlon TV2

És mint azt megtudtuk: a Jóban rosszban című sorozatban is visszaköszön majd a koronavírus:

"A sorozat is reagál a kialakult vírushelyzetre, ami megjelenik Csillagkúton is. Lesz olyan szereplő, aki vidéken vagy éppen Olaszországban reked, de a történetben videotelefonon tartják majd a kapcsolatot hozzátartozóikkal" - nyilatkozta az Origonak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.