Frontálisan ütközött egy busz és egy teherautó, 5 ember meghalt

halál építkezés baleset Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök reggel frontálisan ütközött egy busz és egy teherautó a 710-es főúton Balatonkenesénél, 5-en meghaltak. 

Mint kiderült, a 9 építőmunkást fuvarozó busz épp előzésbe kezdett a 710-es főúton, amikor szembe találta magát egy pótkocsis teherautóval, amellyel aztán frontálisan összeütköztek. A buszon ülő 9 emberből egy kirepült, a másik 8-at pedig a katasztrófavédelem munkatársainak kellett kiszabadítani a roncsok közül. A teherautó téglákat szállított, ezért esélye sem volt kikerülni a balesetet, és ez volt az oka annak is, hogy a baleset ilyen súlyos következményekkel járt.

A budapesti cég dolgozói teljesen megrökönyödtek, sokat gondolnak bajba jutott társaikra. Az egyik áldozat hozzátartozója elárulta, a testvére műtétre vár:

Egy másik családtagunk is ott dolgozik, csak ők egy másik busszal mentek. Az öcsémet szállították a győri kórházba, úgy tudom, a gerince roncsolódott össze, most fogják majd műteni" - mesélte a Ripostnak az egyik sérült rokona. Mint kiderült, a sebesültek 35 és 50 év közöttiek, kivéve egy fiút, aki mindössze 17 éves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.