Nem mindenki kedveli Pap Dorcit - Többen is veréssel fenyegették meg

Pap Dorka Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híresnek lenni nem csak móka és kacagás – élő példa erre Pap Dorci története is. 

Ahogy azt korábban megírtuk már, Pap Dorcira rátalált a szerelem. Még az Exatlon Hungary forgatása alatt szárnyra keltek olyan pletykák, hogy a fiatal szépség egyik játékostársával, Kempf Zozóval ápol közelebbi kapcsolatot. Adu László azonban a napokban tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, ki is Dorci kedvese.

Most azonban ennél komolyabb dolgokkal kell szembenéznie Dorcinak, ugyanis egyre több rágalmazó, fenyegető üzenetet kap az Exatlon nézőitől:

"Aki meg akarja verni Dorcit, amikor hazajön, az like-olja ezt a kommentet. Kíváncsi vagyok, hányan vagyunk" - idézi az egyik néző szavait a Bors. Ez a hozzászólás több, mint 30 like-ot kapott, de olyan kommentek is akadtak, amelyekben kutyának, patkánynak nevezték.

Forrás: TV2

"Sokkoltak ezek a kommentek, amikor visszakaptam a telefonom. Az emberek két órát láttak belőlünk naponta, de én éltem meg az egész műsort huszonnégy órában, és tudom, hogy a lelkiismeretem tiszta" - mesélte Dorcit, akit sokkal kevésbé viselnek meg az események, mint a családját.

(...) "A nővéremet én vigasztalom, hogy nincsen semmi baj. Nem is tudom, honnan merítem ezt az erőt, de nem akarom, hogy mások lehúzzanak. Sokat kaptam az Exatlontól, nem hagyom, hogy ezt elvegyék tőlem" - jelentette ki határozottan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.