10 éves gyermekével árultatott drogot egy kétegyházi férfi

Forrás: Shutterstock -
drog Kétegyháza kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új, pszichoaktív anyag terjesztésével vádolnak egy kétegyházi férfit. 

Már javában zajlik a nyomozás azzal a 33 éves férfival szemben, akiről feltételezik, hogy tavaly október óta terjeszt egy új, pszichoaktív kábítószert.

A hírek szerint a férfi nem csak értékesített, hanem saját gyermekét is belekeverte az ügybe: többször előfordult, hogy a 10 éves gyermeket kérte meg a szer ügyfélnek történő átadására. A gyermek kérdésére az apa azt felelte: a kis csomagok kristálycukrot tartalmaznak.

Forrás: Police.hu

"A Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2020. június 10-én reggel kétegyházi otthonában elfogták a férfit és a gyanú szerint tiltott szerek értékesítéséből származó pénzt foglaltak le tőle. Egy előző nap tőle vásárló fogyasztónál pedig olyan zacskókat találtak, amelyeken valószínűleg új pszichoaktív anyag maradványai vannak. Emellett egy szintén vele kapcsolatban álló férfitől a rendőrök kábítószer gyanúját keltő növényeket foglaltak le" - írja a Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.