Szilágyi István özvegye megharagudott volt menyére: szerinte ő törölte házának hirdetését

Fotó: Koncz Márton - Origo
Fotó: Koncz Márton - Origo -
Humenyánszky Jolán ház harag szilágyi istván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István özvegye szeretné eladni azt a házat, amelyben közösen éltek a színésszel, de az ingatlanhirdetés eltűnt. 

Szilágy István özvegye mindenki legnagyobb meglepetésére úgy döntött, hogy mégis eladja azt a családi házat, amiben férjével és fiával éltek. A hirdetés azonban néhány nap után eltűnt, az özvegy pedig úgy gondolja, hogy a volt menye keze lehet a dologban, ami miatt meglehetősen neheztel rá.

Szilágyi István özvegye neheztel volt menyére Fotó: Koncz Márton - Origo

A nő egyik barátja azonban kijelentette a Blikknek, hogy Péter egykori felesége semmit nem csinált.

Jolika néni azt mondta, biztosan azért tette, mert az unokának, Nándinak akarja a házat, de ez nem igaz.

Jolika néni unokája és volt menye aggódnak az özvegyért, mivel telefonon sem érik el. Úgy döntöttek, hazajönnek. "Úgy látják, valami nincs rendben a nagymama körül, a temetés óta telefonon sem érik el. Féltik, nehogy egy rossz döntés vagy rossz tanács miatt utcára kerüljön, ám csak úgy tudnak segíteni és intézkedni, ha hazautaznak" - tette hozzá a barát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.