Lakatos Yvette a Megasztár 5-ben tűnt fel, és habár a döntőbe nem jutott be, nagy rajongótáborra tett szert. A lány azonban ma már nem Magyarországon él, visszaköltözött Kanadába és civil munkát végez. 

A Megasztár ötödik szériájában tűnt fel Lakatos Yvette, és a  6. helyezett lett, de nagy rajongótáborra tett szert. A lány mindössze 16 éves volt, amikor indult a műsorban, és a gyermekkora egy részét nem is Magyarországon, hanem Kanadában töltötte. Úgy tűnik, hogy visszavágyott oda, ugyanis ma már újra kint él. 

Habár civil munkával keresi a kenyerét, az éneklést sem hanyagolja el. A TikTokon pedig a kinti életéről is mesél - szúrta ki a Ripost. Az egyik videójában elmondta, miért költözött ismét Kanadába. 

Azt nem engedhettem meg magamnak, hogy rámenjen az egészségemre az otthoni életem. Én érzelmileg gyenge embernek tartom magam és nagyon hamar megbántódom dolgokon... Sajnos otthon szeretnek bántani másokat, és én ezt egy kicsit nehezebben emésztem meg, mint a többi ember" - mondta. Hozzátette, egyelőre nem tervez visszaköltözni Magyarországra, de az is előfordulhat, hogy kiad új dalokat a rajongóinak.