Vádat emeltek a Komárom-Esztergom megyei apa ellen, aki lányait és fiát is szexuálisan zaklatta

Forrás: Shutterstock -
fia lánya Komárom-Esztergom megye apa szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség vádat emelt szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt azzal a letartóztatásban lévő férfival szemben, aki éveken át rendszeresen szexuális cselekmény elvégzésére kényszerítette a nevelt fiát és két lányát.

A Komárom-Esztergom Megyei férfi hetente több alkalommal, szóbeli fenyegetéssel és erőszakkal kényszerítette arra a 12 éves fiát, hogy szexuális cselekményeket végezzen vele. A nevelt fián kívül, két lányát is zaklatta szexuálisan, akik akkor a 12. életévüket még nem töltötték be.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri, abban az esetben a törvényszék 15 év, fegyházban végrehajtandó szabadságvesztés büntetésre ítélje, 10 évre tiltsa el a közügyek gyakorlásától, a lőfegyvert és a töltényeket kobozza el, valamint végleges hatállyal tiltsa el a vádlottat bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolc év alatti gyermekekkel foglalkozna - írja az ügyészség.hu

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.