Eltörte barátnője bordáit egy szegedi férfi - ittas állapotban volt

borda ittas állapot súlyos sérülés bántalmazás eltört Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután eltörte a barátnője bordáit, lelocsolta étolajjal a nőt, édesapját, valamint saját magát, hogy mindenkit elpusztítson. Az öngyújtója azonban nem működött, és az étolaj amúgy sem gyullad meg szobahőmérsékleten.

A vádirat szerint, a férfi 2019. tavaszán ismerkedett meg a francia nővel, akivel szerelmi viszony alakult ki közöttük. 2020. január 19-én hajnalban az ittas állapotban lévő férfi törni-zúzni kezdett a lakásban és minden különösebb szóváltás nélkül egy recés pengéjű konyhai késsel rátámadt a nőre. A sértett a védekezés során a kés pengéjére ráfogott megpróbálva azt a vádlott kezéből kicsavarni.

A dulakodás során a nő a földre esett, a férfi pedig nagy erővel belerúgútt, melynek következtében a sértett négy bordáját is eltört.

Ittas állapotban eltörte barátnője bordáit egy szegedi férfi (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A törött bordák következtében lég- és vérmell alakult ki a sértettnél. Miután megrúgdosta a nőt, az ittas férfi a konyhába rohant, ahol

egy üveg étolajat vett elő, majd azt a sértettre, valamint a lakásban szintén jelen lévő édesapjára, és saját magára locsolta. Ezután elővett egy öngyújtót azzal a felkiáltással, hogy „most mind a hárman meg fogunk halni!"

megpróbálta az olajjal meglocsolt tárgyakat, illetőleg ruházatot meggyújtani.

A vádlott öngyújtója azonban nem működött

A főügyészség a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban lévő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni - írja az ügyészség.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.