Így emlékeznek meg Benedek Tiborról a kupadöntő előtt

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Benedek Tibor megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benedek Tibor életének 48. évében távozott az élők sorából, temetésére szűk körben került sor. Aki azonban szeretne búcsút venni a háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázótól, az a kupadöntő előtt megteheti. 

Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó életének 48. évében távozott az élők sorából. Temetése szűk körben zajlott, de a család szeretné, hogy mindenki méltó búcsút vehessen a sportolótól, ezért tartanak megemlékezést a kupadöntő előtt.

Benedek Tibor, minden idők egyik legjobb magyar vízilabdázója Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Benedek Tibort kívánsága szerint szűk családi körben búcsúztatták el, ugyanakkor a család és a hazai vízilabda-társadalom szeretné, hogy aki szerette és tisztelte őt, méltóképpen vehessen tőle búcsút. Erre pedig a BENU Férfi Magyar Kupa döntője előtt kerül sor.

A Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában augusztus 13-án, csütörtökön a 18:50-kor induló finálé előtt a kihelyezett kivetítőkön egy olyan film kerül levetítésre, amely Tibor pályafutásának legszebb pillanatait idézi fel, s amely után büszkeséggel, jó érzéssel, tiszta szívből szólhat majd újra a »Benedek Tibi! Benedek Tibi!« rigmus. Nem először, s vélhetően nem utoljára, hiszen a legendák a szívünkben tovább élnek" - írta a Waterpolo.hu Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.