"Öld meg! Öld meg!" - Saját puskájával akartak agyonlőni egy kistarcsai férfit

fegyver rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját fegyverét fogták rá egy tolvajokat tetten érő férfire Kistarcsán, de az elkövető nem tudta elsütni a fegyvert - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn, miután őrizetbe vették a gyanúsítottakat - írja az MTI.

A szombaton történt esetről a rendőrség honlapján közzétett közleményben azt írták: Kistarcsa külterületén apa és fia érte tetten a tolvajokat, akik éppen a szalmabáláikat próbálták ellopni. A tettesek a járművükkel, és az azon található bálával megpróbáltak elmenekülni a helyszínről, ám a tulajdonos és a fia utánukment. A felek szóváltásba keveredtek, majd amikor az egyik gyanúsított az autójával majdnem nekitolatott a sértetteknek, dulakodni kezdtek: az apát és fiát ököllel és egy kővel is többször megütötték.

A tettes megkísérelt a fiatal fiúra lőni, ám nem járt sikerrel (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Az elkövetők ekkor arra szólították fel az apát, hogy maradjanak tőlük távol, amíg a puskát egy gödörbe temetik, majd autóba ültek és elmenekültek a helyszínről.

A Pest megyei nyomozók a bejelentést követő pár órán belül azonosították és lakásukon elfogták a két férfit. A 31 éves kerepesi G. Norbertet, valamint a 38 éves kistarcsai G. Zoltánt őrizetbe vették és velük szemben emberölés kísérlete és más bűncselekmények miatt indítottak eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.