Nyársapáti tragédia: megszólalt az édesapa, akinek felesége és nagyobbik fia hunyt el a balesetben

gázolás halál Nyársapát baleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan tragédia történt pénteken Nyársapátnál. Egy mikrobusz hajtott a buszmegállóban várakozók közé. Egy anya és 9 éves kisfia a helyszínen életét veszítette, többen megsérültek. Megszólalt az édesapa, Lunka Máriusz, akinek felesége és nagyobbik fia hunyt el a szörnyű balesetben. 

Péntek reggel munkába készülödött Lunka Máriusz, amikor szomszédja rohant felé a szörnyű hírrel: halálos baleset történt a buszmegállóban. Máriusz rohant a helyszínre, ahol sokkot kapott a látványtól. Földön fekvő feleségét és nagyobbik fiát hiába szólongatta, ők a helyszínen azonnal életüket veszítették.

„Akkor hallottam meg a kisebb fiamat, Botondot, ahogy szólongat: Apuka, apukám, segíts! Ezen a héten kezdte az első osztályt"

– nyilatkozta sírva a Borsnak az édesapa.

A kisfiú,Botond bal lába súlyosan roncsolódott. Rajta kívül egy 16 éves kamasz és egy 8 éves kislány sérült meg, őket helikopter vitte kórházba. Úgy tudni, a 40 éves sofőr is súlyos csigolyasérüléseket szenvedett.

Máriusz rögtön felismerte a gázolót, aki munkaadója, István volt.

„Rögtön megismertem, és kiabáltam, hogy megölted a feleségem és a gyerekeim"

– mesélte a sokkos állapotban lévő Máriusz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.