Férjhez ment a 23 éves haldokló lány - Fotó

betegség esküvő orvosi hiba bőrrák rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashleigh Simrajh 23 éves lány, aki nemrég mondta ki párjának a boldogító igent. A pár boldogsága nem felhőtlen, ugyanis az újdonsült feleségnek csak hetei vannak hátra, mivel az orvosok félrediagnosztizálták halálos betegségét. 

Körülbelül egy évvel ezelőtt kereste fel a 23 éves, ausztrál Ashleigh Simrajh orvosát a lábán található csomó miatt. Akkor az orvosok azt mondták, ne foglalkozzon vele, nincs oka aggodalmaskodni, pusztán egy ártalmatlan szemölcs van a lábán.

Egy évvel később kiderült, hogy az orvosok nagyot hibáztak: a korábban szemölcsnek mondott csomó melanoma volt és a rákos sejtek már szét is terjedtek a lány szervezetében, hetei vannak hátra - írja a Daily Mail.

Ashleigh a rettenetes hír hallatán nem várt tovább, egy tengerparti esküvőn hozzáment szerelméhez, hogy élete utolsó napjait már feleségként tudja megélni.

A lány apja, Tony Simrajh azonban nem hagyja annyiban a történteket, válaszokat követel.

"Most áttét van a tüdejében, a májában és csak hónapjai vannak hátra. 34 kilót nyom és minden egyes lélegzet vétele egy küzdelem. Szörnyű ebben a rettegésben élni, hogy tudjuk, bármelyik pillanatban itthagyhat minket. A lányom megbízott a szakemberekben. Hitt nekik és úgy élt, mint előtte. Most úgy érzem, elárultak minket. Ha akkor diagnosztizálják a szörnyű betegséget, most nem tartanánk ott, ahol"

- mondta szomorúan az édesapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.