halálos fenyegetés betörő betörtek Eminem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját otthonában kapott halálos fenyegetést a világhírű rapper, Eminem. 

Áprilisban megrázó dolog történt Marshall Bruce Mathersszel, ismertebb nevén Eminemmel. A 47 éves rapper michigani otthonában tartózkodott, mikor arra lett figyelmes, hogy társasága akadt. Először azt hitte, hogy az unokaöccse jött át hozzá, eléggé meglepődött, mikor egy betörővel találta szemben magát - írja a Female First.

Eminemre saját rezidenciájában támadtak rá Forrás: Picture-Alliance/AFP/Foto: Geisler-Fotopress/Van Tine/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

"Mathers a sötétben először azt hitte Hughesról, hogy az az unokaöccse, de hamar kiderült, hogy nem is ismeri a férfit. Mikor Mathers arról faggatta a betörőt, mit akar, Hughes csak annyit mondott, hogy azért van ott, hogy megölje őt"

- magyarázta a bíróságon Adam Hackstock rendőr.

Végül Eminemnek sikerült szóval tartania a férfit, amíg a biztonságiak meg nem érkeztek. Mint utóbb kiderült a mentális problémákkal küzdő férfinak a konyai ablakon keresztül sikerült bejutnia Eminem házába, a riasztó nem szólalt meg és a kinti őrök sem vették észre, hogy valaki ólálkodik a ház körül.

Az óvadék ellenében fogva tartott férfi, Matthew Hughest az incidens miatt szerdán állították bíróság elé

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.