Baleset történt az El a kezekkel a Papámtól! forgatásán - a színészt egy hónapra eltiltották a táncjelenetektől

forgatás Nagypál Gábor El a kezekkel a Papámtól! baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnya baleset történt az El a kezekkel a Papámtól! című családi mesefilm forgatásán. Nagypál Gábor színész sérült meg, akit egy hónapra eltiltott az ovos a táncjelenetektől. 

A színpadi- és filmszínész, rendező és szinkronszínész: Nagypál Gábor Fricit alakítja az El a kezekkel a Papámtól! című családi mesefilmben, aki a főszereplő kislány, Dorka bizalmasa.

A színész a forgatás első napjaiban érte a kellemetlen baleset.

„Egy táncos jelenetnél a felugrás után egyszerűen rosszul értem talajt, kicsavarodott a bokám. Ott állt egy hatalmas stáb, amelyik mindig mindent meg tud oldani – ezt viszont nem lehetett megoldani, részleges szalagszakadás miatt az orvos egy hónapra eltiltott a táncjelenetektől"

- mesélte az Origónak Nagypál Gábor.

A baleset miatt teljesen át kellett alakítani a forgatási tervet, így olyan jelenetek kerültek előre, amiket a forgatás végén szerettek volna megoldani a film készítői. A baleset kapcsán azonban pozitív meglepetésben is volt része a színésznek.

"Miután az ügyeletes orvos ellátott, és jegyzőkönyv készült a balesetről, a mentős hölgy szeme kikerekedett a születési dátumom hallatán – ugyanis pont aznap volt a születésnapom.

Valaki a stábból fél füllel meghallotta a beszélgetésünket és másnap ebédszünetben kedvenc sütimmel, egy szekérderék flódnival és fagyitortával köszöntött fel a stáb. Rengeteg édességet ettünk, nagyon kellemes meglepetés volt" - mesélte a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.