Csúnya baleset történt az El a kezekkel a Papámtól! című családi mesefilm forgatásán. Nagypál Gábor színész sérült meg, akit egy hónapra eltiltott az ovos a táncjelenetektől. 

A színpadi- és filmszínész, rendező és szinkronszínész: Nagypál Gábor Fricit alakítja az El a kezekkel a Papámtól! című családi mesefilmben, aki a főszereplő kislány, Dorka bizalmasa.

A színész a forgatás első napjaiban érte a kellemetlen baleset.

„Egy táncos jelenetnél a felugrás után egyszerűen rosszul értem talajt, kicsavarodott a bokám. Ott állt egy hatalmas stáb, amelyik mindig mindent meg tud oldani – ezt viszont nem lehetett megoldani, részleges szalagszakadás miatt az orvos egy hónapra eltiltott a táncjelenetektől" - mesélte az Origónak Nagypál Gábor.

A baleset miatt teljesen át kellett alakítani a forgatási tervet, így olyan jelenetek kerültek előre, amiket a forgatás végén szerettek volna megoldani a film készítői. A baleset kapcsán azonban pozitív meglepetésben is volt része a színésznek.

"Miután az ügyeletes orvos ellátott, és jegyzőkönyv készült a balesetről, a mentős hölgy szeme kikerekedett a születési dátumom hallatán – ugyanis pont aznap volt a születésnapom. Valaki a stábból fél füllel meghallotta a beszélgetésünket és másnap ebédszünetben kedvenc sütimmel, egy szekérderék flódnival és fagyitortával köszöntött fel a stáb. Rengeteg édességet ettünk, nagyon kellemes meglepetés volt" - mesélte a színész.