Rossz hírt jelentett be Ganxsta Zolee

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Ganxsta Zolee koncert Ganxsta Zolee és a Kartel koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee közösségi oldalán jelentette be, hogy zenekarával határoztalan időre felfüggesztik a koncertezést.

A koronavírus-járvány miatt csak 500 főig lehet koncerteket szervezni. Azonban sok olyan együttes és előadő van, aki még így sem szeretne színpadra lépni. Így döntött most Ganxsta "Döglégy" Zolee és zenekara is,a Kartel.

Ganxsta Zolee Fotó: Polyák Attila - Origo

„Kedves Barátaink‼️

A legvégsőkig kitartottunk abban bízva, hogy az idei jubileumi turnénkat olyan keretek között bonyolíthatjuk le, ahogy azt elterveztük.

Nem így lett.

A szívünk szakad szanaszét, de számunkra is ezerszer fontosabb, hogy mindenki egészségben átvészelje ezt a szájonk*rt időszakot, ezért úgy döntöttünk, hogy szombattól határozatlan időre felfüggesztjük a Ganxsta Zolee és a Kartel turnétevékenységét, és reménykedünk abban, hogy mielőbb helyére áll a rend, és lehet mindenféle óvintézkedéstől mentesen, biztonságban, nem bef.satva koncertekre járni.

Higgyétek el, nekünk ez lelkileg is egy hatalmas törés, mert az az életünk, hogy úton vagyunk, színpadra állunk, toljuk a mocskos hip hopot, találkozunk veletek, eldumálgatunk néhány ital mellett, majd amikor vasárnap józanodunk, arra gondolunk, hogy már csak ötöt kell aludni, és újból felkerekedhetünk felétek.

Nyilvánvalóan nem tűnünk el, jelen leszünk számotokra itt a virtuális térben, és kib*szottul reméljük, hogy akkor is velünk lesztek majd, amikor együtt felébredünk ebből a retkes rémálomból!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.