Kínos! Lefotózta meztelen anyját és körbeküldte az interneten a gyerek

Forrás: Shutterstock -
fotó anyuka meztelen képek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő dolog történt nemrég egy ohiói anyával, Emily Schmittel: kislánya titkos, meztelen képeket küldözgetett róla random embereknek. 

Emily zuhanyozás után épp a kétéves kislány, Carsyn haját szárította, akinek addig a kezébe adta a telefonját - feltehetőleg azért, hogy a szárítás ideje alatt nyugton maradjon. A nő azonban arra nem számított, hogy nem sokkal később üzenetet fog kapni a kolléganőjétől amiatt, mert a kis Carsyn meztelen képet küldözgetett neki az anyukjárál.

Mint kiderült, a kislány több fotót is lőtt a meztelen nőről, és 15 ismerősének el is küldte őket.

Forrás: Shutterstock

Egy volt ügyfele, két kollégája és egy korábbi főiskolai társa is szerepelt azon a Snapchat-listán, akiknek Carsyn elküldte a nem mindennapi felvételeket - írja a The Sun.

Emily azt mondta, először földbe gyökerezett a lába, aztán pedig elöntötte a méreg - ám a dühét nem vezethette le a kislányán, hiszen pontosan tudta, hogy alapvetően nem ő a hibás a történtekért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.