Napokig élt halott szülei mellett egy 1 és egy 5 éves gyermek

Forrás: Shutterstock -
Oroszország halál savanyúság külföld gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy orosz faluban, Bolsoj Kuzymokinoban napokig élt úgy két 6 éven aluli gyermek, hogy nem is sejtették, hogy a földön fekvő szüleik halottak.

A szörnyű tragédia Oroszország egy kis falujában, Bolsoj Kuzymokinoban történt, ahol 3 napig volt magára hagyva egy 5 és egy 1 éves gyermek, miután szüleik, Alexander és Viktoria Jakunin meghaltak.

Szörnyű tragédia történt egy orosz faluban, Bolsoj Kuzymokinoban (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A családtagok akkor kezdtek aggódni, amikor több nap után sem hallottak semmit a család felől, majd azután kezdték hívogatni, telefonon keresni őket, miután nem mentek el egy családi összejövetelre - írja a Daily Mail.

A telefont a házaspár 5 éves kislánya vette fel, aki elmesélte a telefonban, hogy a szülei már napok óta alszanak a földön, majd azt is hozzátette, hogy az édesapja arca teljesen fekete lett.

Ezután rohant a házhoz a halott édesanya testvére, Natalina Bakulina, aki sokkot kapott, mikor ajtót nyitott neki unokahúga.

A házba belépve holtan találta testvérét és annak férjét, akiknek mérgezett savanyúság okozta a halálát.

Az 5 éves kislány 3 napon keresztül egyedül gondoskodott 1 éves öccséről.

Natalina azonnal kivitte a gyerekeket a házból és hívta a rendőrséget. Mint utólag kiderült a botulinum toxin felelős a házaspár haláláért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.