Fémszegecses övvel verte 6 éves mostohalányát a nő, belehalt a sérüléseibe

Forrás: Shutterstock -
halál verés külföld mostohaanya mostohagyermek letartóztatás bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves Jessica Budren kedden este azzal hívta fel a rendőrséget, hogy a mostohalányának megállt a légzése. Az egyenruhások azonnal a helyszínre siettek, ahol sokkot kaptak az őket fogadó látványtól. 

A kiérkező rendőrök a gyermekszobában találták meg a kislányt, ahol holtan feküdt egy lepedővel letakarva. A testét számos súlyos sérülés borította, közülük néhány már félig gyógyult állapotban - írja a People magazin.

Fémszegecses övvel vert halálra egy 6 éves kislányt a mostohaanyja (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A rendőrök bevittek az örsre a mostohaanyát, ahol a kihallgatás során bevallotta: Több alkalommal fegyelmezte meg fémszegecses övvel a 6 éves kislányt.

Állítása szerint

a kislány halála estéjén lefekvés előtt leesett a lépcsőn, majd amikor éjszaka bement hozzá, már nem lélegzett. Később bevallotta, hogy miután a kislány nem volt hajlandó elaludni a korábbiakhoz hasonlóan megverte az övvel, mire ijedtségében bepisilt, ezt követően Bundren arra kényszerítette, hogy a földön aludjon.

A vizsgálatok alapján kiderült, hogy az elhunyt kislány sérülései megegyeznek a fémszegecses öv formájával.

A nőt letartóztatták, de váltságdíj ellenében szabadulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.