Sokkoló: több száz kiskorút szervezett be örömlánynak egy budapesti férfi

<strong>Forrás: Thinkstock</strong> -
rendőrség Budapest örömlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vádlott anyagi haszonszerzés céljából több száz kiskorú lányt közvetített ki szexuális szolgáltatást igénylő férfiaknak. 

A vád szerint a fiatal lányoknak a keresetük 20-25 százalékát kellett leadni a "randi" közvetítőjeként a vádlottnak. R. L. -nek tudomása volt a gyerekek életkoráról, viszont utasította őket arra, hogy ha a kuncsaftok arről érdeklődnének, hazudjanak. A férfi ily módon több mint száz lányt futtatott - írja a Bors.

Forrás: Thinkstock

Az ügyészség R. L.-t üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett, 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítéssel, valamint üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett kitartottsággal vádolja. A 14 éves lányt beszervező társa ellen bűnsegédként fiatalkorú sérelmére elkövetett kerítés miatt, míg a kuncsaftok ellen gyermekprostitúció kihasználása miatt emelt vádat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.