Tovább dagad a botrány - ezt mondta Kozsó barátja az áramlopási üggyel kapcsolatban

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
áramlopás barát vallomás bíróság Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folytatódik Kozsó áramlopási ügyének pere. Egy közeli barát megdöbbentő vallomást tett.

Kozsó barátja elárulta, hogy eleinte felügyelőként kérte fel őt az énekes, amíg Amerikában volt, hogy nézzen rá a teázó ügyeire, majd üzletvezetőként is tevékenykedett. Ekkor vált gyanússá a dolog:

sztárok, Újabb botránykönyv van készülőben, Kozsó Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Akkor vettem át az üzlet vezetését, amikor Kozso Amerikában volt, hívott, hogy az elődömben nem bízik, mert beengedte a gázóra-leolvasót... Barátként segítettem őt a hat évvel ezelőtti agyműtétje után. Én hordtam orvoshoz, tanítottam beszélni, tartottam benne a lelket. Ezért kért meg, hogy eleinte csak felügyeljem, hogy rendben menjenek a dolgok a teázóban, később pedig, hogy vezessem is az üzletet. Kioktatott, hogyan küldjük el az ellenőröket udvariasan. Amikor elöntötte a víz egy nagy esőzés után a pincét, áramtalanítottunk, mégis szikrázott a vezeték, azaz volt áram az üzletben. Ekkor vált világossá, hogy valami nem stimmel. Ezután kezdtük a kollégáinkkal fényképezni a villanyórát, ami visszafelé pörgött" - mondta a bíróságon a férfi, írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.