Lángos futárnak állt Gergely Róbert: "A környék legjobb kiszállítója leszek”

Forrás: TV2 Sajtószoba -
futár Gergely Róbert új munka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergely Róbertet is megviselte a koronavírus-helyzet okozta időszak - megszűntek a fellépések, színpadi megjelenések. A sztár úgy döntött, amíg a helyzet nem javul, addig is elfoglalja magát és új munkába kezd.

Törökbálinton, lángos futárként helyezkedett el Gergely Róbert, aki boldogan végzi el a feladatát.

„Lángost fogok kiszállítani, már csütörtökön kezdek. Törökbálinton most nyílt egy lángosozó, ahová futárt kerestek. Mondtam a hölgynek, hogy nem kell tovább keresniük, itt áll előttük a megfelelő ember, hiszen ráérek, boldogan elvállalom a feladatot. Először nem akarták elhinni, sőt úgy érezték, ez megalázó lenne számomra, pedig egyáltalán nem. A környék legjobb kiszállítója leszek„ - mesélte lelkesen Robi, akinek új főnöke először nem akarta elhinni, hogy a művész komolyan vállalja a munkát.

Gergely Róbert Forrás: TV2 Sajtószoba

„Először furcsa érzés volt, de aztán láttam rajta, hogy komolyan gondolja. Nemrég nyitottunk, így jeleztem, hogy nem tudunk annyit fizetni, amennyihez művészemberként szokott, de egyáltalán nem érdekelte. Komolyan már az megérte volna, hogy megismerhettem a művész urat, de a közös munka is nagyon érdekes lesz„

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.