Nyilvánosan kezdett cicaharba Curtis exe és új szerelme? - egymásra licitálnak a dögös fotóikkal

fotók szexi dögös ex posztolás Barnai Judit Curtis cicaharc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis exe, Kriszti és új kedvese, Barnai Judit egymásra licitálnak szexisebbnél szexisebb fotóikkal közösségi oldalaikon. Vajon ez egy véletlen egybeesés vagy nyilvános cicaharc?

Curtis exe, Kriszti egy évvel a kis Doncsi születése után kirobbanó formában van, amit nem fél megmutatni közösségi oldalán. Igazán extrém és dögös képek készültek róla... ám nem csak ő posztol mostanában szexi fotókat magáról, hanem a rapper új kedvese is, a kosárlabdázó Barnai Judit is, akinek elnézve az oldalát, eddig nem a szexi fotók voltak rá a jellemzők. Többnyire sportos vagykutyás képeket láthattunk róla, mostanra azonban ő is begyújtotta a rakétákat. Vajon a két gyönyörű nő az éteren keresztül kezdett egymással cicaharcba és így akarják bizonyítani a rappernek, hogy melyikük a jobb csaj? - vette észre a Bors.

Curtis Forrás: Curtis/Instagram

Nem lehet könnyű az új kedvesnek, ugyanis Curtis és exe nagyon jóban vannak, sok időt töltenek egymással és közös kisfiuk örökre összeköti őket. A minap Krisztike egy olyan videót is közzétett Instagram oldalán, ahol a rapper kezet csókol neki. Mindeközben Judit Győrben él és karrierjére koncentrál...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.