Halálra gázolták az idős asszonyt: a család csak nézte, hogyan küzdenek az éltéért

Forrás: Shutterstock -
gázolás halál Papkeszi baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nemrég történt döbbenetes baleset részletei kerültek napvilágra: megtudtuk, hogyan halt meg Marika néni, és hogy vélekedik a tragédiáról a családja. 

Saját háza előtt gázolta halálra egy tolató kenyeres kocsi a 76 éves Marika nénit Papkeszin. A sofőr jó kapcsolatot ápolt az áldozattal, többször is segített már a családnak, többek között anyagilag is, amikor nem volt pénzük egy orvosi kezelésre.

A rendőrség álláspontja szerint gondatlanságból elkövetett emberölés történt, de az áldozat 40 éves lánya mégsem hibáztatja a sofőrt, Vilmost, ugyanis tisztában van azzal, hogy nem láthatta az autó mögé kilépő idős nőt, mert épp a szomszéd kislányt szolgálta ki.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

"Több mint két órán keresztül próbálták megmenteni édesanyám életét a mentősök, még helikopter is érkezett a helyszínre, de sajnos már nem tudtak segíteni rajta" - mondta Anikó a Borsnak.

Ettől függetlenül persze teljesen összeomlott a történtektől, hiszen ő is és az édesapja is végig nézték, ahogy a helyszínre érkező mentősök küzdenek Marika néni életéért:

"Képtelenség feldolgozni, nekem azóta is rémálmaim vannak. Egyszer éjszaka arra keltem fel, hogy anya fej nélkül rohanva könyörög tőlem segítségért. Miután felriadtam, sírva ültem az ágyon sokáig" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.