Ismeretlen férfi holttestét találták meg Baján - Fotók

fotó holttest rendőrség Baja ismeretlen ruhák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség információi szerint 3 héttel ezelőtt  egy ismeretlen személyazonosságú férfi holttestét találták meg Baján, a Petőfi-szigeten, az iratai nem voltak nála, így egyelőre nem tudák azonosítani.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a 2020. november 23-án Baján, a Petőfi-szigeten megtalált elhunyt férfi azonosítása érdekében. Mivel a férfi iratai nem voltak magánál, így eddig nem tudták azonosítani - írja a Police.hu.

A férfi az alábbi ruhaneműket és hátizsákot viselte, amikor holttestére rátaláltak a rendőrök.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Forrás:police.hu
Forrás: police.hu

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás, vagy a fényképeken látható ruhaneműk alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, az jelentkezzen a Bajai Rendőrkapitányságon vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.