Időjárás: ezeken a településeken akár hó is eshet Szerdán

időjárás hóesés időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme az év első teljes heti időjárás előrejelzése. 

Hétfő

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és párás lesz a levegő. A Dunántúlon van nagyobb esély tartósabb ködfoltokra. Szórványosan, estétől keleten többfelé lehet eső, szitálás. Reggel 0-5, délután 5-10 fok várható. Mérsékelt marad a változó irányú szél.

Kedd

A Tiszántúlon még többfelé várható eső, záporeső. Az ország nagy részén rétegfelhős idő valószínű, nyugaton némi napsütés is lehet. A hőmérsékletben nem lesz változás: marad a +7 fok körüli maximum.

Szerda

Gyakran lesz erősen felhős az ég. Főleg északon és nyugaton lehet vegyes halmazállapotú csapadék: a hegyekben hó, máshol eső, havas eső. Délutántól megerősödik az ÉNy-i szél. ÉNy-on már csak +2, +3 fok körül alakul a csúcsérték, máshol még +6, +7 fok körüli enyheség lesz.

Csütörtök és péntek

Nagyrészt erősen felhős idő valószínű, csütörtökön a több napsütéssel. Elszórtan lehet zápor, hózápor. +1 és +7°C közötti értékeket mérhetünk délutánonként - írja a köpönyeg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.