Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en, hajtóvadászat indult a tettes ellen

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
nemi erőszak hajtóvadászat nyomozás HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal férfi erőszakoskodni akart egy nővel a gödöllői HÉV-en. Amikor az nem engedett neki, brutálisan megverte, és kirabolta. A rendőrség hajtóvadászatot indított a tettes ellen.

Egy körülbelül 20-25 éves férfi erőszakoskodni kezdett egy egyedül utazó nővel a gödöllői HÉV-en. Meg akarta erőszakolni, ezért felszólította, hogy vegye le a nadráját, a 47 éves utas ezt megtagadta, a férfi erre durván megverte és kirabolta.

A fotó illusztráció. Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrség nagy erőkkel keresi a tettest, egy tízfős nyomozócsoport állt össze. Hajtóvadászat indult a férfi ellen, a lakosság segítségét is kérik. Egy 20-25 éves, nagyjából 160 centi magas, vékony testalkatú, férfit keresnek. A támadáskor orrot, szájat eltakaró maszkot, fekete kötött sapkát, krémszínű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt – írta a police.hu.

Sajnos szemtanúja nem volt az esetnek, de aki láthatta a férfit vagy bármilyen információja van, az hívja a központi segélyhívók valamelyikét vagy a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.