Egy karácsonyi ajándék buktatta le az anyát, így derült ki a hűtlensége

Forrás: Dreamstime -
lebukás karácsonyi ajándék DNS teszt anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ötletnek tűnt DNS tesztet venni karácsonyra, senki nem gondolta volna, hogy ez fog kiderülni belőle. 

Egy srác tette közzé a történetét a Reddit párkapcsolati fórumán, aki mindenféle rossz szándék nélkül vett egy DNS-tesztet a barátnőjének karácsonyra, ami segíthet jobban feltérképezni a családfáját. A lány boldogan el is készítette a tesztet, mai azonban azt mutatta, hogy van egy féltestvére.

Utánajárt a kérdésnek, és kiderült, hogy a féltestvér édesapja egy bizonyos John Smith nevű férfi, és mivel az ő édesapját nem így hívják, tudni lehetett, hogy az édesanyjuk a közös. A lány azonnal feltépte a telefont, és neki szegezte a kérdést az anyának, aki közölte, hogy természetesen nincs féltestvére. Ám amikor a lány megemlítette a férfi nevét, akkor az anyjának elcsuklott a hangja.

Forrás: Dreamstime

Szó szót követett, mire a nő beismerte, hogy egyszer az apjával szakítottak egy rövid időre, és ő ekkor lefeküdt az expasijával, Johnnal, így fogant meg a lány testvére - akinek viszont nem ugyanaz az édesapjuk - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.