Kökény Attila: „Őrjítően nagy a csend!”

Forrás: HOT! Magazin -
interjú Kökény Attila család vallomás költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila őszintén vallott magánéletéről.

Kökény Attila szép új házba költözött, a feleségével azonban hiányolják a gyermekzsivajt. Már csak a kamaszfiuk, Lali maradt a családi fészekben, aki többnyire a zongoránál tölti az idejét.

Kökény Attila és családja Forrás: HOT! Magazin

"Két gyermekünk befejezte az iskolát, és tisztességesen kirepültek itthonról. A feleségem érdeme, mert ő szervezte, vitte őket. Most már csak hárman maradtunk – meséli a legfrissebb HOT! magazinban a zenész. – Őrjítően nagy a csend, hiányzik a nagycsalád, a közös utazások, a bolondozások. Korábban heti kétszer tartottunk Lalival fiús programot, mentünk a Széchenyi fürdőbe, helyette most az öcsémékhez járunk szaunázni. A lányom igazi anyatigris, alig adja ki a kezéből az egyéves Medit, hiába kérleljük, hadd aludjon néha ebben a nagy házban. Nyárra kitaláltam, hogy megépítjük a medencét, hátha visszacsalogatom őket ide." – árulja el a családfő, aki életük további részleteibe is betekintést enged.

A HOT! Magazin digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.