Szívszorító: így gyászolják az AWS frontemberét, Siklósi Örsöt zenészkollégái, barátai

Siklósi Örs AWS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár tudni lehetett, hogy beteg, mégis mindenkit megdöbbentett a hír: életének 29. életévében elhunyt az AWS zenekar frontembere, Siklósi Örs. A banda sikereit a 2018-as lisszaboni Eurovíziós Dalfesztivál hozta meg, ahol a döntőben a 21. hellyel Magyarország büszkeségei lettek. Örs utoljára hosszabban májusban posztolt a közösségi oldalán, ahol azt írta, hogy "még hosszú a folyamat, mire kiderül, hogy mi okozta a bajaimat, de ha minden igaz, megmaradok." Most zenésztársai búcsúznak tőle a közösségi oldalaikon. 

Tankcsapda

Fájó szívvel búcsúzunk tőled Siklósi Örs! Te voltál az, akinek a szíve mindig a helyén volt ebben a "szakmában." Tehetségedre büszkék voltunk, nagy veszteség érte a magyar könnyűzenét. Nyugodj békében.

Fluor Tomi

Viszlát, nyár! Kurva igazságtalan az élet, bazmeg...

Lazarvs

Szívünk szakad meg érted te csoda. köszönünk neked mindent barátunk

Nagy Adri

Felfoghatatlan... Nyugodj békében!

ByeAlex

Én ezt nem hiszem el! Pár éve (2019) közös dalt készítettünk az AWS és a USNK csapatokkal, ahol én a USNK szövegében és a zene egy részén dolgoztam. Emlékszem össze is vesztünk Örssel akkor; nem jöttünk ki könnyen a munka alatt. Ő is nehezen engedett az igazából és én is...
De nem érdekelt, mert nagy tehetségnek tartottam ezt a fiatalembert. Elképesztően erős metál énekes volt, óriás hanggal. Konkrétan mindjárt sírok! EZ tragédia! Erőt és kitartást kívánok Örs szerelmének, családjának, barátainak; és persze az AWS-nek is! Hatalmas veszteség ez a magyar zenének is...
"Van-e elég időm?
Még sehol se tartok"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.