Görgényi Fruzsina a szakításról: „Hagyom, hogy átéljem az érzéseket!”

Forrás: Grease/Facebook -
Görgényi Fruzsina Vastag Csaba vallomás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban szakított Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina. Így érez a színésznő...

Nemrég ért véget Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba ötéves kapcsolata, a holnap megjelenő HOT!-ban pedig a Barátok közt színésznője őszintén vall életének jelen pillanatairól.

Grease, vastag Ccsaba, Görgényi Fruzsina Forrás: Grease/Facebook

"Közösen döntöttünk az elválás mellett, de ez nagyon bonyolult folyamat volt. A karantén időszaka alatt volt időnk magunkkal foglalkozni, és rájöttünk, hogy mást akarunk az élettől. Még nem dolgoztam fel a gyászt, hiszen öt év hosszú idő. Hagyom, hogy átéljem az érzéseket, nem próbálok menekülni előlük. Ha rossz napom van, tudom, hogy abból kell várat építenem aznap, és igyekszem öniróniával kezelni a helyzetet. Sokszor eszembe jut, hogy ennél sokkal durvább szituációk és elválások voltak már az életemben – ebből merítek erőt." – meséli a magazinban Fruzsina, aki hosszú mélyinterjúban vall egykori csalódásokról és jövőbeni tervekről is!

A HOT! Magazin digitálisa száma ITT érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.