Megölte mostohagyerekét a férfi, mert a csecsemő az édesapjára hasonlított

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál mostohagyerek csecsemő mostohaapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi azt mondta a kórházban, hogy a 3 hónapos kislány etetés közben veszítette el az eszméletét. Azonban a súlyos külső és belső sérülései elárulták, hogy valaki bántotta őt. 

Davey Everson akkor jött össze barátnőjével, Kirsty Burdettel, amikor ő már állapotos volt. Amikor megszületett a kislány, közösen nevelték. Egyik nap Everson egyedül volt otthon a gyermekkel, Millie-Rose-zal, éppen etette őt, amikor eluralkodott rajta a düh és bántotta a három hónapos csecsemőt - írja a Daily Star.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A kórházban azt mondta, hogy a kislány evés közben elveszítette az eszméletét, de az orvosok hamar rájöttek, hogy valami más van a háttérben. Később kiderült, hogy

12 bordája, mindkét lába eltört, súlyos külső sérüléseket is szenvedett.

Egy hónapig feküdt kómában, mielőtt örökre lehunyta szemét.

A kislány édesanyját és a férfit is letartóztatták.

Az ügyész szerint egy gyermek abban az esetben szenvedhet ilyen súlyos belső sérüléseket, hogyha össze-vissza rázzák.

Everson nem vallotta be, hogy pontosan mit csinált a három hónapos kislánnyal és mi okozta a rendkívül súlyos sérüléseit. A bíróságon elhangzott, a férfi azért bántalmazhatta ilyen kegyetlenül a gyereket, mert az elkezdett hasonlítani a biológiai édesapjára.

A gyerek édesanyját 6 évra zárhatják rács mögé, a férfi életfogytig börtönben ülhet, de minimum 18 évig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.