Barátnője tudhatja, hol van VV Fanni holtteste

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
gyilkosság nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év után sem találják VV Fanni holttestét. A család ügyvédje szerint a lány legjobb barátnője, B. Erika tudhatja, mi történhetett. Noha a nőt már többször kihallgatták, szerinte többet tud, mint amennyit elárult.

Már három éve, hogy eltűnt az ismert valóságshow hős, VV Fanni. A lány valószínűleg már nem él, ám eddig nem sikerült megtalálni a holttestét. A gyanúsítottra egyelőre nem tudták rábizonyítani a gyilkosságot.

Lichy József Fanni családjának ügyvédje a Retro Rádióban elmondta, hogy Fanni legjobb barátnője, B. Erika önként vállalta a poligráfos vizsgálatot, csakhogy ellentmondásos válaszok születtek. A vizsgálat szerint nem nyújtott segítséget Fanni eltüntetésében. Ám amikor azt kérdezték, hogy a vádlott mondta-e neki, hogy megölte a lányt, és nemmel válaszolt, a gép azt jelezte, hogy megtévesztő szándékú a válasz. Arra a kérdésre is nemmel válaszolt, hogy tudja-e hol van Fanni holtteste. A gép ugyanúgy jelzett.

VV Fanni barátnője tudhatja, hol lehet a holtest. Forrás: Facebook/ VV Fanni

A valóságshow sztár régi barátnője H. Hajnalka biztos benne, hogy B. Erika sokkal többet tud, mint amennyit elárul.

„Többen tudhatják, hol van Fanni holtteste. Annyira egyértelmű, és már három éve is elmondtam a nyomozóknak, hogy egész egyszerűen bizonyos emberek el akarták szedni Fanni pénzét, és kitervelték az egészet – mondta a Borsnak. Szerinte ezt többen tervelték ki hónapokkal Fanni eltűnése előtt.

„Fannit pár hét alatt módszeresen szakították el a külvilágtól, a barátaitól, s szinte már csak egy emberrel tartotta a kapcsolatot. Rengeteg hazugság, ármánykodás szőtte át ezt az időszakot, de Fanni sajnos hitt és bízott, még azok után is, hogy az állítólagos 'legjobb barátnőtől' egy 'köszönömöt' nem kapott, amikor nem sokkal a halála előtt kifizette az óvadékát, és ki¬hozta őt az előzetesből" – folytatta a Hajnalka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.