Meglepő vallomás! Gelencsér Timi egy pasiért feladná a karrierjét

Gelencsér Timi magánélet karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Timi meglepő kijelentést tett karrierjével kapcsolatban.

Az Exatlon Hungary riportereként a Dominikai Köztársaságban tartózkodó egykori szépségkirálynő számára mindig a családja volt az első – és ez most sincs másképp.
„Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nemcsak én estem át a koronavíruson, hanem anyukám is, így nyugodtabban vállaltam el az idei kiutazást. Nem tagadom, hogy lelkileg néha megvisel a barátaim és a szeretteim hiánya, de azt hiszem, nekik jobban hiányzom – meséli a holnap megjelenő HOT! magazinban Timi, hozzátéve, hogy pontosan tudja, nem mindenkinek adódik ilyen lehetősége az életben.

Gelencsér Timi Insta, Gelencsér Timi

"Huszonhét éves vagyok, nagyon jól meg tudtam élni a fiatal éveimet, de ha jönne egy férfi az életemben, talán lemondanék a karrierépítésről. De még nem érkezett el az idő, és szeretnék minden lehetőséget kihasználni, amit ad az élet." – tette hozzá a szépségkirálynő.

A HOT! Magazin digitális száma ITT található.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.