Ezért neveti ki II. Erzsébet rokonsága Harry herceget és Meghant

Forrás: DPPI/Paul Greenwood -
Mike Tindall királyi család Meghan Markle Zara Tindall Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zara, II. Erzsébet unokája Harryhez hasonlóan a civil életet választotta. Férje, Mike Tindall ezért csak mosolyog, amikor a Meghan és Harry herceg körülötti felhajtásról van szó.

Míg a 39 éves Zara Tindell lánya, Anna hercegnő a 18. a trónöröklési listán, addig Zaranak és 42 éves férjének nincs királyi címe és nem látnak el közfeladatokat sem. Ehelyett a boldog pár anyagilag független és különféle televíziós szereplésekből, szponzorálásból és karrierjük révén tartják el magukat - írja a Daily Star.

II. Erzsébet unokája, Zara és férje, Mike Tindall Forrás: DPPI/Paul Greenwood

Mike Tindall csak nevetett azon az ötleten, hogy ők nyitottak volna utat Harry herceg és Meghan Markle előtt. Mint ismeretes, Harry herceg és felesége, Meghan megdöbbentette a világot, amikor lemondtak arról, hogy a királyi család szolgálatába álljanak. Mike szerint ez nem nagy dolog, a munkát csak úgy írja le, mint "valami, amit csak megszokik az ember". A férfi szerint a függetlenségnek megvannak az előnyei és a hátrányai is.

"Az ember mindig aggódik a pénz miatt, nagyon szerencsés voltam, hogy volt pár nagyköveti megbízásom, szóval van bevételünk, de a szponzorálás nem fog örökké tartani" - nyilatkozta Mike.

A házaspárnak most amúgy is jobban meg kell terveznie, mire költenek, hisz hamarosan bővül a család, Zara harmadik gyermeküket hordja a szíve alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.