Ismét kisbabát vár II. Erzsébet kedvenc unokája

terhesség Erzsébet királynő unoka brit királyi család Zara Tindall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anna hercegnő lánya, Zara Tindall és férje, Mike harmadik gyermeküket várják. A hírt a párja jelentette be saját rádiós műsorában.

Zara Harryhez hasonlóan a civil életet választotta, ennek köszönhető, hogy nem ünnepélyes, hivatalos közleményben közölték a nagy hírt.

Erzsébet királynő pedig különösen örül unokája boldogságának, hiszen ő a kedvence. Vilmost is nagyon szereti, és közel állnak egymáshoz, de vele nem a hagyományos nagyszülő-unoka viszonyban vannak. Sokkal inkább Anglia legősibb intézményének jelenlegi és leendő vezetőiként töltik szigorral teli mindennapjaikat - írja a Ripost.

Forrás: DPPI/Paul Greenwood

Ezzel ellentétben Zarával, olyan lehet, mint egy igazi nagyi. Viszont már születésétől kezdve kiemelt figyelmet kapott Anna hercegnő lánya, hiszen ő volt az első lányunoka a családban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.