Zaklató vagy áldozat? Így reagált Meghan Markle az őt ért súlyos vádakra

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
vád Meghan Markle botrány zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kensington-palota egyik alkalmazottja panaszt nyújtott be Meghan Markel ellen. Azt állítja, hogy Meghan Markle két alkalmazottját is megfélemlítette, majd kidobta a Kensington-palotából.

Érdekes egybeesés, hogy Meghan Markle és Harry herceg Oprah Winfrey-vel készült interjúja vasárnap kerül adásba, erre öt nappal előtte olyan hírek kerülnek napvilágra, hogy a sussexi hercegnő zaklatta volt alkalmazottait. Meghan ügyvédje szerint mindez egy lejárató kampány része.

Harry herceg és Meghan, Sussex hercegné 2020. márciusában Londonban, az Endeavour Fund Awards-on Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A Times szerint Knauf munkatársainak védelmében nyújtotta be a panaszt 2018-ban, akiket állítólag a hercegnő annyira kikészített, hogy többször könnyekben törtek ki. Az egyik alkalmazott állítólag azt mondta kollégájának, hogy folyamatosan remeg, annyira retteg a hercegnétól. Egy másik forrás szerint Meghan már hajnali 5-kor E-mailekke bombázta az alkalmazottakat. Ugyanakkor Meghan barátai azt állítják, hogy a hercegnő a bulvársajtó globális zaklatásának áldozata lett - írja a People magazin.

A The Times kedden megjelent cikkében egy forrás szerint Harry herceg arra kérte a titkárt, hogy vonja vissza a feljelentést. A 39 éves Meghan és a 36 éves Harry ügyvédei azonban tagadják, hogy bármilyen találkozóra sor került volna, vagy Sussex hercege beavatkozott volna bármilyen személyzeti ügybe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.