Közeleg Harry és Meghan Oprah interjúja, melyben mesélnek az Egyesült Államokba való költözésükről, a folyamatos figyelemről és érzéseikről. Az interjú - mely már most aggasztja a királyi családot - március 8-án a kora reggeli órákban jelenik meg az Egyesült Királyságban.

Az interjúnak már megjelent az előzetese, melyben a hercegnét egy fekete virágos Armani ruhában, kontyba kötött hajjal láthatjuk. A szakértők szerint Meghan Markle stílusát Wallis Simpson inspirálta, aki kedvéért Harry nagybátyja, VIII. Edward király lemondott trónjáról - írja a Daily Mail.

Történt ugyanis, hogy Eduárd még trónörökösként viszonyt kezdett egy amerikai férjes asszonnyal, Wallis Simpsonnal, aki bár a trónra lépés előtt elvált férjétől, mégsem házasodhattak össze az anglikán egyház előírása miatt: a hölgy ugyanis nem volt arisztokrata származású, külföldi volt, és kétszeresen elvált is. Alkotmányos válság tört ki, Eduárd pedig lemondott a trónról a szerelem kedvéért.

Botrányos viszony a királyi családban - Sosem látott fotókon Eduárd király és szeretője Wallis SimpsonForrás: AFP

 Az előzetesben Meghan nagyon hasonló ruhában szerepel, mint a képen látható Wallis Simpson és haját is hasonlóan, középen elválasztva, kontyba kötve hordja.