Ezért választott fekete ruhát Meghan Markle Oprah interjújára - Pont úgy néz ki, mint Wallis Simpson

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
Oprah Winfrey fashion week Wallis Simpson Meghan Markle stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg Harry és Meghan Oprah interjúja, melyben mesélnek az Egyesült Államokba való költözésükről, a folyamatos figyelemről és érzéseikről. Az interjú - mely már most aggasztja a királyi családot - március 8-án a kora reggeli órákban jelenik meg az Egyesült Királyságban.

Az interjúnak már megjelent az előzetese, melyben a hercegnét egy fekete virágos Armani ruhában, kontyba kötött hajjal láthatjuk. A szakértők szerint Meghan Markle stílusát Wallis Simpson inspirálta, aki kedvéért Harry nagybátyja, VIII. Edward király lemondott trónjáról - írja a Daily Mail.

Történt ugyanis, hogy Eduárd még trónörökösként viszonyt kezdett egy amerikai férjes asszonnyal, Wallis Simpsonnal, aki bár a trónra lépés előtt elvált férjétől, mégsem házasodhattak össze az anglikán egyház előírása miatt: a hölgy ugyanis nem volt arisztokrata származású, külföldi volt, és kétszeresen elvált is. Alkotmányos válság tört ki, Eduárd pedig lemondott a trónról a szerelem kedvéért.

Botrányos viszony a királyi családban - Sosem látott fotókon Eduárd király és szeretője Wallis Simpson Forrás: AFP

Az előzetesben Meghan nagyon hasonló ruhában szerepel, mint a képen látható Wallis Simpson és haját is hasonlóan, középen elválasztva, kontyba kötve hordja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.