Kiderült, II. Erzsébet követni fogja-e Harry és Meghan "cirkuszát"

Forrás: AFP/Jonathan Brady -
Meghan Markle Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry és Meghan Oprah Winfrey-nek adott interjúját rengetegen lélegzetvisszafojtva várják, az eddig kikerült részek ugyanis azt sugallják, hogy a pár kész kitálalni mindenről, ami a királyi családon belül folyt. Kiderült, hogy II. Erzsébetet mennyire érdekli ez a "cirkusz".

Harry és Meghan mindenről kitálalnak Oprah Winfrey-nek, a magyar idő szerint hétfőn hajnalban adásba kerülő interjúban. Az eddig kikerült részletek arra engednek következtetni, hogy a pár kifejezetten őszintén beszélnek arról, mi zajlott a királyi családban. Szakértők szerint ezzel az interjúval kockára teszik a családi kapcsolataikat, amiből Meghannak nem sok maradt, tekintve, hogy az apjával sem ápol már jó viszonyt.

II. Erzsébet és Meghan Markle Harry herceg és Meghan esküvői ceremóniáján Forrás: AFP/Jonathan Brady

A The Sunday Times beszámolója szerint azonban II. Erzsébet nem fogja figyelemmel kísérni ezt a "cirkuszt" - a palota dolgozói állítólag csak így nevezik Harry és Meghan akcióját. A királynőnek ugyanis ennél fontosabb ügyei is akadnak mostanában: a szolgálat, és férje, Fülöp herceg, aki már hosszú ideje kórházban van. A források szerint a királyi család azt szeretné a legjobban, ha véget érne már végre a botrány, és végezhetnék nyugodtan a mindennapi munkájukat. Az is kiderült, hogy előreláthatólag a királyi család nem akar visszatámadni, bármi hangozzék is el az interjúban. "Úgy tűnik, csak az egyik fél lő" - mondta a forrás.

Egy királyi szakértő szerint Harry egyszer meg fogja bánni ezt a kitárulkozást, ahogy annak idején Diana is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.