Udvari Kamaraszínház nemzetközi nőnap Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nőnap ünneplése az Udvari Kamaraszínházban sem maradt el. A színház nőtagjait Andrási Attila igazgató köszöntötte, a Life.hu-nak pedig elmondták, mit gondolnak a nőnapról és miként élik meg ezt a teátrumban.

"Nemzetközi nőnap van, volt és legyen, mert jól esik a figyelmesség, jól esik az apró kis ajándék, jól esik az, hogy érzékeltetik velünk, hogy fontosak vagyunk!" - mondta Csomos Csilla színésznő. Akadt azonban olyan munkatárs is, akinek a családjában nem volt hagyomány, hogy a nőnapot ünnepeljék. Ő csak később tapasztalta meg, milyen is az, amikor az embernek apró ajándékokkal kedveskednek.

Andrási Attila, a színház igazgatója - aki egy szál tulipánnal kedveskedett minden női munkatársnak - a mindennapokban is nagyon odafigyel a nőkre, mindig tisztelettudó, és érzékelteti velük, hogy a nők fontosak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.