Kiderült, hogyan töltötte a baleset előtti napjait Michael Schumacher

Forrás: Getty Images/2004 Getty Images/Bryn Lennon -
síbaleset karácsony Michael Schumacher Kai Ebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétszeres világbajnok F1-legenda és barátja, az ismert tévés, Kai Ebel a baleset előtt pár nappal együtt vacsoráztak. A férfi beszámolt arról, milyen volt az utolsó közös estéjük.

Ebel nagyon jó barátságot ápolt Schumacherrel, a riporter végigkísérte Schumi karrierjét. Elmondta, hogy bár sokan azt gondolták Michaelről, hogy mindenen és mindenkin átgázolt, az ismerőseivel és barátaival nagyon is kedves volt.

Michael Schumacher Forrás: Getty Images/2004 Getty Images/Bryn Lennon

"Nürnberg közelében volt az utolsó közös rendezvényünk. Utána azt mondta nekem: 'Ember, erre az évre végeztünk. Nem akarsz még egyszer, utoljára eldumálgatni baromságokról, nevetni egy kicsit és enni egy jót?" - idézi a Ripost Ebelt, aki akkor még nem sejtette, hogy ez tényleg az utolsó találkozásuk lesz.

Ebel 2013 karácsonyán látogatta meg Schumachert, a síbaleset pedig december 29-én történt.

"Ittunk ezt-azt, ahogy azt a földik szokták. Aztán nekem adta ezt a kis sisakot, rajta az aláírásával. Nem vagyok egy nagy autogramgyűjtő, de ennek az ajándéknak nagyon örültem. Igazán kedves gesztus volt. Ha tudtam volna, hogy azon az estén látom utoljára! Négy nappal később súlyosan megsérült, erről azonban nem szeretnék többet mondani. De a sisak még különlegesebb helyet foglal el a szívemben. Tényleg sokat jelent nekem" - mondta Kai Ebel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.