Kiderült, hogyan szeretne életet adni második gyermekének Meghan Markle

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
Meghan Markle szülés várandósság otthonszülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan és Harry herceg épp Valentin-napon osztották meg a nyilvánossággal, hogy Meghan második gyermeküket hordja a szíve alatt. 

A híres Oprah interjúból azt is megtudhattunk, hogy a hercegi pár második gyermeke kislány lesz, mellyel teljesült minden álmuk és nem is szeretnének több gyermeket.

Meghan és Harry kislánya várhatóan a nyár elején fog világra jönni és ő lesz az első királyi baba, aki az Amerikai Egyesült Államokban fog megszületni. Meghan most azt is elhatározta, hogy kislányát otthonában fogja megszülni. Eredetileg Archie-nál is ezt tervezte, de sajnos ott komplikációk léptek fel és orvosai tanácsára mégis bement a kórházba, hisz az volt számára a legfontosabb, hogy kisfia biztonságban legyen - adta hírül a The Sun.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Meghan és Harry már csak azért is nagyon boldogok, hogy kislányuk fog születni, mivel Meghan tavaly elvetélt, mely nagyon megrázta a hercegi párt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.