Összegyűltek szülinapozni Pakson, ketten belehaltak

Paks ünnepség koronavírus születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 86 éves nagymama születésnapjára gyűltek össsze Pakson. Tizen ünnepeltek, mindenki koronavírusos lett, ketten meg is haltak.

Egy éve minden óvintézkedést betartott a paksi család, a 86 éves nagymamát azonban nem akarták egyedül hagyni a születésnapján, ezért úgy döntöttek kivételt tesznek. A borzasztó történetet maga az egyik értintett családtag, a 45 éves Beáta mesélte el az egyik kereskedelmi csatorna műsorában. Hiába viseltek maszkot, ő is és az édesapja is megbetegedtek. Kiderült, hogy az egyik családtag betegen ment el az ünnepségre, már napok óta tünetei voltak, mégsem szólt.

Beáta és az édesanyja is kórházba kerültek, az édesapja és a nagymam azonban nem élték túl a koronavírus-fertőzést.

"Tolószékben levittek egy szinttel lejjebb, és nekem kellett elmondanom anyunak, hogy apu nincs" - mesélte az asszony, akinek férje is rosszul lett, de szerencsére nem szorult kórházi ellátásra.

"Ezt visszacsinálni nem tudjuk, de ha csak két család meggondolja ezt, hogy nem köszi, mégsem ülök össze, akkor lehet, hogy emberéleteket mentünk" - mondta Beáta, aki százszor is megbánta, hogy elmentek ünnepelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.