Xantus Barbara vallomása: "Mindig naiv voltam" - Videó

Forrás: Tv2 -
Xantus Barbara festmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Xantus Barbara nem a megfelelő emberre bízta festménye értékesítését, de bízik abban, hogy végül a történetnek jó vége lesz.

"Mindig naiv voltam, mindig nagy a bizalmam az emberek felé, de végülis ez ilyen szempontból megfogható, nem éreztem magam veszélyben" - mondta a Mokkában Xantus Barbara. Ismert, hogy a színésznő szerette volna értékesíttetni egy aukción a családja birtokában lévő Szántó Piroska Csontvázak című festményét.

Egy férfira bízta az eladást, aki nem volt ismeretlen a színésznő számára. Korábban ez az illető vásárolta meg Xantus Barbara autóját, és miután kiderült róla, hogy aukciókra jár, a színésznő rábízta az eladást. A festmény értékesítésére azonban nem került sor, legalábbis a színésznő nem látta az abból befolyó pénzt, a festmény azonban eltűnt a férfival együtt. Xantus Barbara bízik benne, hogy meglesz a festmény és a férfi is megkapja tettéért a méltó büntetését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.