Súlyos balesetet szenvedett Megyeri Csilla

LifeTV -
mentő veszélyes Megyeri Csilla baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas pillanatokat élt át Megyeri Csilla, a baleset után sokkos állapotba került.

Csilla egy forgatásról tartott hazafelé, amikor megtörtént a szörnyű baleset. A modell az autójával sávot akart váltani, de a mögötte haladó autós nem vette észre, hogy indexel. Egy pillanat alatt megtörtént a baj. Az ütközést követően a rendőrség és a mentők is megérkeztek a baleset helyszínére. A modell autója is hatalmas károkat szenvedett, és sajnos Csilla is megsérült.

Megyeri Csilla LifeTV

„Felrepedt a szám belül és a karomat is beütöttem, már kezd lilulni, de leginkább csak megijedtem. Még a baleset után órákkal később is remegtem. Az Egér úton mentem haza, indexeltem, de a mögöttem lévő autós nem vette észre és szó szerint belém szállt" Az autóm rendszere azonnal érzékelte az ütközést, így hívta a rendőrséget is. A másik autó női utasa fejfájásra panaszkodott, a mentők kórházba szállították"

– mesélte Csilla a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.