Tragédia: 11 napon belül három covidos hozzátartozóját veszítette el a nő

Forrás: Thinkstock -
halál gyász család koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 91 éves Betty MacDonald és két gyermeke, az 58 éves Roberta Hunter és a 69 éves Jessie McCormick 11 napon belül vesztették életüket. 

Az 50 éves Liz MacDonald-Smith értetlenül és megtörten áll a hármas tragédia előtt.

- nyilatkozta megtörten a harmadik testvér a The Sun online magazinnak.

gyász Forrás: Thinkstock

Gran Roberta volt a család első tagja, aki meghalt, két héttel azután, hogy megkapta az első koronavírus elleni oltását. Azt mondta rokonainak, hogy fáradt és „fájnak a csontjai", majd az állapota rosszabbodott, olyanannyira, hogy testvére tehetetlenül találta meg a kanapén. Hiába szállították kórházba, az életét már nem tudták megmenteni.

A halála napján derült ki a másik testvérről, hogy ő is elkapta a koronavírust. Az asszonynak épp szürkehályog műtétje lett volna egy kórházban, ahol elcsúszott a mosdóban, melynek következtében lezúzta az arcát és eltörte 5 bordáját. Azonnal kórházba szállították, ahol a második Covid tesztje pozitív lett és 5 nap múlva elhunyt.

A lányai halálhírére a 91 éves Betty összeroppant, légzési nehézségekkel szállították kórházba, ahol pár nappal később ő is meghalt. A család most próbál összetartani, hogy feldolgozzák ezt a szörnyű tragédiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.