Hatalmas csontvázat találtak a skót tengerparton: lehet, hogy Nessie rokona? - Fotó

Loch Ness-i szörny legenda csontváz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Loch Ness-i szörny állítólag ma is a skóciai Ness-tóban él, Inverness városa közelében. Egy tengertudós a napokban egy hatalmas csontvázat talált, melyről rögtön megállapították a Nessie-rajongók, hogy elképzelhető, hogy a szörny rokona.

Egy skót nő hatalmas csontvázat fedezett fel South Uist elhagyatott tengerpartján. A fotót azonnal feltette testvére a Twitterre, hogy választ kapjon arra a kérdésre, vajon a követők szerint minek a csontváza szerepel a képen - írja a Daily Star.

A csontváz megmozgatta az emberek fantáziáját, több mint 17 ezer kedvelés és 1200 komment érkezett a poszthoz. Volt, aki a Loch Ness-i szörny unokatestvérére vagy egy dinoszauruszra gyanakodott, de a hétköznapibb (és sokkal valószínűbb) elmélet az, hogy ez egy bálna maradványa.

A lány maga is meglepődött azon, hogy milyen sokan hozzászóltak a fotóhoz, ő sejtette, hogy ez egy bálna csontváza, de biztosra akart menni.

A Loch Ness-i szörny létezésében még ma is hisznek az emberek, legutoljára 2021 januárjában látták a vitatott létezésű lényt, ráadásul ketten is...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.